Festiviteten på Sørumsand

Bli medlem i Sørum Kunstforening

Sørum Kunstforening er en frivillig medlemsorganisasjon, hvilket innebærer at den er åpen for alle. Vi arbeider for å fremme kunnskap om og interesse for kunst og kultur.

- Utstillinger

- Ekskursjoner

- Kurs og foredrag

- Konkurranser

- Ulike Aktiviteter

- Sosialt samvær

- Egen barnegruppe

- Rabattordninger

Medlemskap koster kun kr. 250,- pr år. Kontakt oss gjerne: post@sorumkunstforening.no.

Hva skjer

«Tider Skal Kommer» grafiske arbeider av EM Blakstad Paus vises 16.09.-27.09. Åpent: lør-søn kl. 13 - 16 og ons. kl 17 - 19

«Høstutstillingmedlemsutstilling vises 21.10 - 29.10. Åpent: lør. + søn. kl.13 - 16 og ons. + tor. kl. 17 - 19.  De som vil delta kan levere inntil to kunstverk søndag 15. oktober kl. 18 - 19 i stasjonsGalleriet.

«Forsøplende renhet», Norwegian Worldwide Artist (NWA), viser utstilling som tematiserer forurensning i perioden 04. 11. - 19. 11. Åpent lør. + søn. Kl.13 - 16

Medlemskveld på Bjørkesalen i Sørum, torsdag 9. november. kl.19, her vil kunstgruppen som har utstilling i Stasjon Galleriet presentere seg og sine arbeider.

StasjonsGalleriet

Få tilsendt informasjon om kunst og kunstutstillinger